miercuri, 16 septembrie 2009

Semne in Cer! - (partea I)

In subiectul anterior v-am vorbit despre stele cazatoare. V-ati gandit vreodata ce semnificatie au aceste fenomene supranaturale si daca ele au legatura cu semnele sfarsitului? Caderea stelelor, eclipsele? Astazi va voi vorbi despre semnificatia semnelor care se arata pe Cer.

Sa vedem mai intai ce cred indienii Hopi despre aceste semne:

Potrivit profetiilor Hopi, lumea in care traim se afla in cel de-al patrulea ciclu al existentei sale, foarte aproape de momentul sfarsitului. Rolul indienilor Hopi este acela de a avertiza asupra iminentei catastrofei. In cazul in care oamenii nu-si vor schimba comportamentul, lumea va pieri urmand acelasi ciclu al degradarii: de la inocenta si altruism la egocentrism, materialism si lacomie, si in final autodistrugere. Conform profetiilor Hopi, suntem pe cale sa intram in cea de-a cincea era, numita "Lumea iluminarii". Mai inainte insa de acest moment, se va da o lupta decisiva intre bine si rau, iar natura va fi distrusa total de faptele omului.

O straveche profetie Hopi rostita de unul din batranii tribului, spune: "Cand steaua albastra Kachina va aparea pe cer, se va ivi a Cincea Lume. Aceasta va fi ziua Purificarii." Unul din semnele care vor prevesti apropierea sfarsitului va fi urmatorul: pe cer va aparea steaua albastra Kachina.

Cercetatorii care au studiat profetiile indienilor au identificat Kachina ca fiind steaua Sirius. In lunile de iarna se poate observa, la orizontul sudic o stea foarte stralucitoare. Este steaua Sirius, cea mai stralucitoare de pe cer. De fapt, profetiile Hopi spun ca in momentul final al existentei pamantului, pe cer se vor ivi doua doua Kachina, una alba si alta albastra. Aparitia stelelor va precede reintoarcerea lui Pahana. Acesta, denumit si Fratele Alb, va veni de la est, pentru a-i judeca pe oameni pentru faptele lor.

Profetiile indienilor Hopi acorda o mare importanta semnelor din natura. Ele spun ca inainte de sfarsitul lumii, tarile industrializate vor exploata abuziv resursele pamantului. Va aparea o criza de combustibil, iar mecanismul industrial va incremeni. Masinile vor deveni inutilizabile, iar banii vor deveni lipsiti de valoare. Sursa http://www.ziaruldemures.ro/fullnews.php?ID=687
Ce ne spune Dumnezeu despre semnele de pe Cer si legatura lor cu revenirea lui Hristos vom vedea in continuare.

Vizitatorii unui castel german au remarcat un lucru neobişnuit – în toate camerele ceasurile erau oprite, limbile lor arătând aceeaşi oră: nouă şi patru minute. Ghidul a spus vizitatorilor că ducesa domeniului murise cu ani în urmă, fiind încă tânără. Ducele, soţul ei, a dat ordin ca toate ceasurile din castel să fie oprite la timpul morţii ei şi niciodată să nu mai măsoare trecerea vremii. În supărarea lui, el a folosit acest mijloc pentru a arăta că pentru el timpul a încetat să mai existe din momentul morţii soţiei lui iubite.

Biblia ne spune că şi Dumnezeu are un "ceas". El a păstrat vremurile sub stăpânirea Sa (Fapte 1:7). Calendarul lui Dumnezeu va ajunge într-o zi la sfârşitul lui. Ceasul se va opri şi "nu va mai fi timp" (Apocalipsa 10:6)

Iisus a prezis ca vor apare semne neobisnuite in cer, care arata ca venirea Sa este aproape. Aceste semne in soare, luna si stele prezise de Iisus deja au avut loc.

Numeroase profetii ale Bibliei se refera la dispensatiunea crestina - perioada dintre prima si cea de a doua venire a lui Hristos. Iata o schita a acestor profetii:

1. Raspandirea soliei Evangheliei in ciuda unei puternice persecutii.

2. Unirea crestinismului cu paganismul.

3. Crestinii liberali cazand prin compromis.

4. Crestinii iubitori ai Bibliei pusi in "ilegalitate."

5. Extinderea perioadei de intuneric spiritual.

6. Restaurarea gradata a puritatii Evangheliei.

7. Evanghelia predicata in toata lumea.

8. Ramasita credincioasa tinand cu credinciosie poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus.

9. Revenirea lui Iisus pentru poporul Sau.

Istoria arata ca aceste evenimente s-au intamplat in ceruri in aceeasi ordine in care Biblia le-a pus:

1. "Ziua intunecata", 19 Mai 1780. Nu se cunoaste cauza. Nu a fost nici o eclipsa. A fost descrisa in multe enciclopedii si carti de istorie.

2. Luna a aparut rosie ca sangele in noaptea dupa Ziua intunecata.

3. Caderea stelelor, 13 Noiembrie 1833. O uimitoare ploaie meteorica descrisa in multe carti de istorie si enciclopedii. Unii observatori au estimat un numar de 200.000 pe ora cazand timp de 5-6 ore. In cartile de astronomie se spune ca centrul ploii de stele a fost secera din Constelatia Leului.
Un ceas atomic la Neuchâtel, Elvetia, este atat de precis ca nu se pierde mai mult de o secunda in 27.000 de ani. Dumnezeul atomului si Creatorul, care a dat omului intelepciunea de a folosi energia atomica, este Dumnezeul care a prezis viitorul in paginile profetiei din Biblie. Dumnezeu Isi arata puterea de a descoperi evenimentele viitoare ca dovada ca El este Dumnezeul adevarat. Isaia 46:9-10.



































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu